>

Diensten

  • Internet Software ontwikkeling.

Op basis van standaard (open source) software ontwikkeld Flexconcept internet software op maat. Wilt u uw informatie of producten online plaatsen, uw content beveiligen, meer interactie in uw site of extranet? Flexconcept is uw partner.

  • Site ontwerp

Een gemêleerde groep grafische vormgevers kunnen u begeleiden op het gebied van webdesign en bedrijfspresentaties op internet. Van informatief tot interactief. Uw website opgemaakt volgens uw bedrijfsstijl met inhoud die u zelf kunt bijhouden.

  • Webhosting, Applicatiehosting & Serverhosting

Sinds 1993 heeft Flexconcept de ervaring om applicaties en websites te maken maar ook deze professioneel een snelle en veilige plaats op het internet te geven. Afhankelijk van uw situatie kunt u dit op uw eigen server doen, kunnen wij u een server leveren of hosten wij uw site of software op een shared server.

 

  • Virtualisatie met VMware

De servers in uw netwerk virtualiseren? Windows of Linux, op Single storage of SAN of in the cloud? Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met de producten van vmware. Van eenvoudige oplossingen tot meer complexe situaties als bijvoorbeeld volautomatische uitwijkoplossingen, Flexconcept is uw partner.

  • Systems & Networking

Moderne systemen en netwerken vragen om specialisten. Iedere computer is als een schakel in een ketting voor uw bedrijf. Betrouwbaarheid, support en beveiliging zijn van enorm belang. Flexconcept adviseert/helpt u aan specialisten die u adviseren en uw netwerk, computers en software weer optimaal laten presteren en communiceren. Preventief, maar ook bij calamiteiten.

Nieuw is de APK voor computers, een soort ICT keurmerk waarbij wij uw computer(s) op de belangrijke punten controlleren welke banken bijvoorbeeld als voorwaarde stellen om bij internetfraude voor vergoeding in aanmerking te komen.